Fons de car脿cter extraordinari 2022

Resoluci贸 de la concessi贸 de subvenci贸 per: AMPLIACI脫 DE L’ARBRAT I MOBILIARI URB脌 ZONA PLA脟A JOSEP DE ROS. CONDICIONAMENT ZONA DE CONTENIDORS AL NUCLI DE LES OLIVES UACG: Assist猫ncia i cooperaci贸 als municipis /023Expedient N煤m.: 2023/415

Subvencions concedides 2023

Subvenci贸 de Dipsalut per a Insectes, Mosquit tigre, Vespa asi脿tica, Rosegadors i Coloms. Dipsalut ha concedit a l鈥橝juntament de Garrigoles una subvenci贸 per import 3509,32 euros en dest铆, a finan莽ar les despeses per a Insectes, Mosquit tigre, Vespa asi脿tica, Rosegadors i Coloms. Aquesta subvenci贸 forma part de la convocat貌ria de la subvenci贸 PT10 exercici 2022-2023.

Declaraci贸 de licitaci贸 deserta

Es va publicar a la Plataforma de Contractaci贸 del Sector p煤blic la licitaci贸 per a l’adjudicaci贸 pel procediment obert simplificat i tramitaci贸 ordin脿ria del contracte de millora i potenciaci贸 dels equipaments municipals per a joves i residents.

Dret d’empadronament

Per tal de donar compliment al marc legal, el Govern continua amb l鈥檈strat猫gia de sensibilitzaci贸 i formaci贸 sobre el dret a l鈥檈mpadronament i l鈥檕bligaci贸 d鈥檈mpadronar.

1 2 3 11